Like ons!
LottoNL-Jumbo laat talentvolle klimmer Maas rest van het seizoen stage lopen

Nederlanders

LottoNL-Jumbo laat talentvolle klimmer Maas rest van het seizoen stage lopen

LottoNL-Jumbo laat de rest van het jaar Jan Maas stage lopen bij de ploeg. De 22-jarige Nederlander, die goed kan klimmen, zal de kleuren van de ploeg al verdedigen tijdens de Tour of Utah en de Colorado Classic. 

Maas is momenteel actief bij SEG Racing Academy, dat bekend staat om het opleiden van grote talenten. 'Ik heb hier hard voor gewerkt en het is mooi om erkenning te krijgen van zo’n grote ploeg. Voor mijn ontwikkeling is het goed om mezelf te meten op een hoger niveau in een nog professioneler klimaat. Ik ben er trots op dat ik de komende tijd in het shirt van Team LottoNL-Jumbo fiets', vertelt hij er zelf over via de officiële kanalen

Bij LottoNL-Jumbo hoopt men op een vruchtbare samenwerking. Merijn Zeeman weet in ieder geval precies wat voor vlees hij in de kuip heeft. Maas kan goed klimmen en ontwikkelt zich snel. 'Daarnaast laat hij ook zien belangrijk ondersteunend werk te kunnen verrichten. Het stagecontract geeft ons de kans om hem als renner en als mens beter te leren kennen.' (foto: social media Maas)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven