Like ons!
Kruijswijk blijft goed presteren: 'Ik ben blij dat deze stressvolle week voorbij is'

Nederlanders

Kruijswijk blijft goed presteren: 'Ik ben blij dat deze stressvolle week voorbij is'

Steven Kruijswijk kan allemaal maar tevreden zijn na de eerste negen etappes in de Tour de France. De Nederlander staat in de top-20 en verloor ook zondag in de kasseienetappe geen tijd op zijn concurrenten.

'Het ging goed erg goed. Je moet de hele dag blijven vechten en voor iedere strook moet je van voren zitten. Het waren vijftien stroken, maar het is voor iedere strook hetzelfde spelletje. Iedereen wil er van voren opdraaien', legt Kruijswijk zijn stressvolle dag uit. Om er bij het Algemeen Dagblad aan toe te voegen: 'Deze etappe wist ik dat ik schijt moest hebben aan de rest, want ze hebben op een dag als vandaag ook schijt aan jou. Dat ging me goed af, al moest ik redelijk veel alleen doen omdat onze ‘kasseimannen’ niet veel konden.'

'De ploeg heeft vandaag goed gewerkt. Ik zat er goed bij en dat is mooi', stelt hij verder tevreden vast. Nu hij vrijwel met alle concurrenten samen in het klassement bijeens staat, kan zijn deel van de Tour beginnen. 'Ik ben blij dat deze stressvolle week voorbij is en dat we nu de Alpen in gaan. Ik kijk ernaar uit.' (foto: Quick-Step Floors/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven