Like ons!
Kruijswijk en Dumoulin verwachten helemaal geen oorlog: 'Zelfmoord als je wel gaat'

Nederlanders

Kruijswijk en Dumoulin verwachten helemaal geen oorlog: 'Zelfmoord als je wel gaat'

Steven Kruijswijk denkt niet dat het peloton in de elfde etappe van de Tour de France vroeg gaat ontploffen. De Nederlander stelt dat sommige renners wel willen, maar dat Team Sky strak zal controleren.

'Sky controleert heel strak en het blijft ook nog een heel lange Tour. Ik kan het mis hebben maar ik verwacht nog geen vuurwerk. Het wordt volgens mij wachten tot de laatste klim', voorspelt Kruijswijk bij de NOS.

'Ik denk wel dat het mogelijk is hier wat tijd te pakken, maar de verschillen zullen niet heel groot zijn', vervolgt hij. 'Het is voor mij gewoon kijken hoe de benen zijn in de finale. Net als gisteren. Het lijkt misschien of renners niet willen aanvallen, maar het is meer een kwestie van niet kunnen. Je moet afwachten en je kansen pakken als ze er liggen, maar niet aanvallen om aan te vallen.'

Dumoulin: 'Sky heeft zoveel sterkte getoond'

Ook Tom Dumoulin betwijfelt of het los gaat. 'Normaal gesproken had ik wel iets van Movistar verwacht, maar ik ben benieuwd of ze het al voor de slotklim gaan doen. Sky heeft zoveel sterkste getoond, dat het wel afschrikkend heeft gewerkt. Het is zonde van de koers, maar het is zelfmoord als je wel gaat', vertelt ook hij bij de NOS. (foto: Quick-Step Floors/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven