Like ons!
Teunissen kiest voor concurrentie: 'Wordt straks nog drummen in die voorjaarskern'

Nederlanders

Teunissen kiest voor concurrentie: 'Wordt straks nog drummen in die voorjaarskern'

Mike Teunissen hoopt bij LottoNL-Jumbo volgend jaar meer voor eigen kans te kunnen gaan. De Nederlander dacht lang dat er niet meer inzat dan een rol als helper en wegkapitein, maar het voorjaar uit 2018 heeft zijn ogen geopend.

'Ondanks de weinige kansen die ik kreeg, liet ik toch een paar mooie resultaten optekenen. Dus je hoort me absoluut niet klagen. Laat me zeggen dat 2018 me de hoop gegeven heeft dat ik er de komende jaren nog wat van kan maken', zo vertelt Teunissen, die na dit seizoen vertrekt bij Team Sunweb, aan Wielerflits

De rol als helper zet hij voorlopig in de ijskast, hij kiest bij LottoNL-Jumbo bewust voor zijn eigen kans. Hij beseft wel dat de concurrentie groot is met Taco van der Hoorn, Timo Roosen, Amund Grondahl Jansen, Danny van Poppel, Dylan Groenewegen en misschien ook wel Wout van Aert. 'Ik kijk echt uit naar een samenwerking met Van Aert', stelt Teunissen. 'Dat hij het voorbije voorjaar al zo sterk voor de dag kwam, bewijst alleen maar hoe talentvol hij is. Weet je, het wordt straks nog drummen in die voorjaarskern van Team Jumbo.' (foto: Team Sunweb)

Reageren? Dat kan in onze gloednieuwe reactie-sectie onder de artikelen!

1 reacties

  1. meestersinmanagement

    meestersinmanagement

    16 Oct 2018 om 09:03

    Uitstekende post. Bedankt voor het delen.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven