Like ons!
Zonneveld boos na DNS Nibali: 'Dranghekken van beneden tot boven, vijf euro entree'

Opinie

Zonneveld boos na DNS Nibali: 'Dranghekken van beneden tot boven, vijf euro entree'

Thijs Zonneveld snapt niet dat er anno 2018 nog wielrenners uit de koers kunnen vallen door toedoen van externe factoren. De journalist schrijft in het Algemeen Dagblad dat Vincenzo Nibali in zijn recht staat als hij iemand aanklaagt.

'Rookgordijn, publiek te dichtbij, bandje van een camera om zijn stuur - en bam, einde Tour. Stel je voor dat er publiek op het veld komt bij een Champions League-wedstrijd en dat Cristiano Ronaldo daardoor zijn been breekt. Dan ligt er de volgende dag - terecht - een miljoenenclaim bij de betreffende fan én de beveiliging', zo schrijft Zonneveld.

In de Tour is het anders, tot frustratie van de schrijver. Hij zag lijdzaam toe hoe bocht zeven keurig beveiligd werd, maar de andere twintig bochten niet. 'Het zou zoveel simpeler kunnen. Dranghekken van beneden tot boven, vijf euro entree om de extra kosten te betalen. Of tien, kunnen er ook nog her en der grote schermen worden geplaatst. Kan iedereen de koers volgen én kunnen de renners veilig naar boven.' (foto: RTL Late Night)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven