Like ons!
Oplettende thuisblijver Keisse: 'Castroviejo heeft smeerlapperij over zich gekregen'

Tour de France

Oplettende thuisblijver Keisse: 'Castroviejo heeft smeerlapperij over zich gekregen'

Iljo Keisse zit thuis met een longvliesontsteking, maar dat betekent niet dat hij de Tour de France niet volgt. Als hardrijder kijkt hij het liefst naar de sprints en daarin viel hem iets op. Jonathan Castroviejo zou volgens hem kennis hebben gemaakt met het Franse publiek.

'Ik spoel ook wel een keer terug. Zondag zag ik dat Castroviejo, een ploegmaat van Froome, iets in zijn gezicht kreeg. Ik dacht: water. Toen nam hij toch zijn drinkbus om zijn aangezicht helemaal af te spoelen. Castroviejo heeft smeerlapperij over zich gekregen, dat kan niet anders', aldus Keisse in Het Laatste Nieuws.

Het is niet nieuw dat er van alles in de richting van Team Sky wordt gegooid. Zo kreeg Chris Froome in het verleden al eens een potje urine over zich heen en zeer regelmatig spuugt een fan langs de kant in de richting van de Britse formatie. Door de vrijspraak van Froome in de salbutamol-zaak wordt er deze Tour gevreesd voor de veiligheid. Castroviejo kan er alvast een beetje over mee praten. (foto: Quick-Step Floors/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven