Like ons!
Dumoulin voelt zich nog goed na hectische etappe: 'Als ik besmet ben, doe je er niks aan'

Tour de France

Dumoulin voelt zich nog goed na hectische etappe: 'Als ik besmet ben, doe je er niks aan'

Tom Dumoulin is opgelucht na een hectische dag. Tegenover de NOS laat hij weten dat het een ontzettend chaotische rit was en dat het link was op de fiets. Hij verloor geen tijd op de klassementsmannen en is dan ook tevreden met vandaag.

‘Goh, het was echt een hele lastige dag’, puft Dumoulin bij de NOS. ‘Het was alles behalve gecontroleerd, het was afzien.’ In alle hectiek zagen we de Sunweb-renner vaak voorin. ‘Positioneren ging vrij aardig, maar het is heel moeilijk om het op zo’n dag, op zo’n parcours super te krijgen. Al met al ben ik wel tevreden.’

Natuurlijk gaat het vandaag vooral over Michael Matthews, die ziek naar huis moest. ‘Als je de uitslag ziet met Sagan, Van Avermaet en Colbrelli, hoort hij daar tussen, maar het mocht niet meer zo zijn. Hij ging mee voor de uitslagen, maar in de tweede plaats ook om mij te helpen. Op goede dagen kan hij goed mee bergop en we hadden hem bijvoorbeeld in de vlucht mee kunnen sturen’, baalt Dumoulin, die zich zelf nog goed voelt. ‘Als ik besmet ben, doe je er niks aan.’ (Foto: Team Sunweb)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven