Like ons!
Boezemt Team Sky angst in? 'We proberen ze op het juiste moment te pakken'

Tour de France

Boezemt Team Sky angst in? 'We proberen ze op het juiste moment te pakken'

Daniel Martin en Mikel Landa beseffen allebei dat Team Sky met een ijzersterke ploeg in de Tour de France is. Het tweetal is echter strijdvaardig genoeg om zich niet te laten beangstigen.

Landa heeft met Movistar ook geen klagen als het gaat om de ploeg, maar vijf man in de finale, dat kon zelfs hij dinsdag in de tiende etappe niet zeggen. Team Sky was lang met vijf man van voren en Landa beseft als oud-renner van de ploeg hoe dat is. 'Wanneer je onderdeel uitmaakt van die trein, dan zie je het anders; dan ben jij de sterkste. Nu sta ik aan de buitenkant en zie ik Froome omringd door ploeggenoten. Sky oogst misschien respect, maar we zullen proberen om ze op het juiste moment te pakken. We willen ze van de troon stoten', klinkt het strijdvaardig bij VeloNews.

Ook Martin is niet onder de indruk van Sky. De Ier was dinsdag de enige die probeerde aan te vallen, maar zonder resultaat. 'Ik wilde de mannen testen en had gehoopt dat iemand mee zou springen. Ik denk echter dat Sky een mentaal spelletje speelde. Ze hadden zoveel renners, dat de concurrentie bang was om aan te vallen, vooral met de finish beneden', vertelt hij aan Cyclingnews. (foto: Movistar/Bettini Photo)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven