Like ons!
LottoNL-Jumbo gaat voor Kruijswijk én Roglic: 'Komen vanzelf op hun plek terecht'

Tour de France

LottoNL-Jumbo gaat voor Kruijswijk én Roglic: 'Komen vanzelf op hun plek terecht'

Er werd lang wat schimmig over gedaan, maar LottoNL-Jumbo zet deze Tour de France vol in op Steven Kruijswijk én Primoz Roglic. De Sloveen ging in een vrije rol van start, maar bewees in de eerste elf dagen dat hij mee kan doen om het klassement.

'We hebben nu twee man hoog in het klassement staan en die moeten we daar voorlopig zien te houden', vertelt ploegleider Nico Verhoeven aan NU Sport. 'Ik denk dat het belangrijk is dat we met ons koppie blijven rijden, want als je één verkeerde move maakt, krijg je deze Tour direct de rekening gepresenteerd. We zullen onze kansen pakken als ze zich voor doen, maar we moeten niet te gek doen.'

'Steven is nog steeds onze kopman. Hij heeft dat kopmanschap van ons gekregen en staat er nog steeds goed voor in het klassement. Maar zowel Steven als Primoz wordt door de ploeg goed in stelling gebracht en dan komen ze vanzelf wel op hun plek terecht', vervolgt hij. 'Dit was pas de tweede bergrit van deze Tour, er komt nog veel klimmen aan. Er is nog veel te halen voor ons, dus laat het maar komen.' (foto: EF Education First-Drapac)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven