Like ons!
Dumoulin kan in zijn handen wrijven: Tour keert binnenkort terug in 'zijn' Andorra

Tour de France

Dumoulin kan in zijn handen wrijven: Tour keert binnenkort terug in 'zijn' Andorra

De Tour de France keert in 2020 of 2021 terug in Andorra. Dat heeft ASO-directeur Christian Prudhomme laten weten aan het Spaanse persbureau EFE

De krabbels zijn reeds gezet, waardoor we ons kunnen opmaken voor ongetwijfeld weer enkele spectaculaire etappes in de Pyreneeën. Het wordt de zesde keer dat Andorra wordt aangedaan in de Tour, de laatste keer was in 2016. Tom Dumoulin zal dat nog weten als de dag van gisteren; hij won solo in de stromende regen en hagel op de Arcalis. Later die Tour zou hij ook nog een individuele tijdrit winnen.

EFE meldt dat het de bedoeling is om drie dagen in Andorra te verblijven. Twee etappes worden dan opgebroken door een rustdag. Prudhomme is blij met de deal, al is dus nog niet duidelijk in welk jaar het uitstapje in het parcours wordt gelegd. 'Julian Alaphilippe woont in Andorra en is er buitengewoon gelukkig. Ook zijn er veel Spaanse renners die er wonen.' (foto: Team Sunweb/Cor Vos)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven