Like ons!
Van der Poel en Cant winnen in Middelkerke en schrijven beide superprestige op hun naam

Veldrijden

Van der Poel en Cant winnen in Middelkerke en schrijven beide superprestige op hun naam

Mathieu van der Poel heeft vandaag de veldrit in Middelkerke gewonnen en schrijft daarmee de Superprestige op zijn naam. Sanne Cant deed hetzelfde bij de vrouwen.

De start was duidelijk voor Tim Merlier. Samen met David van der Poel en Michael Vanthourenhout reed hij al snel weg en vormden even een kopgroep.Vervolgens probeerde Vanthourenhout het eventjes maar ook hij kreeg geen kans. Mathieu van der Poel kende een zeer slechte start maar wist die gedurende de wedstrijd goed te maken. In de tweede ronde reed hij weg bij Merlier en Vanthourenhout en werd ruim voor de concurrentie eerste.

Uitslag mannen:
1. Mathieu van der Poel
2. Tim Merlier
3. Michael Vanthourenhout
4. Tom Meeusen
5. Lars van der Haar

De vrouwenwedstrijd is gewonnen door Sanne Cant. De koers werd getekend door wereldkampioene Cant en de Nederlandse Maud Kaptheijns. Beide dames stonden voorafgaand aan deze wedstrijd respectievelijk één en twee in de strijd om de superprestige met één punt meer voor de Belgische. De concurrentes hadden beide een goede start en reden samen weg. Achter het tweetal was een groepje van vier dames die streden om de bronzen medaille: Ceylin del Carmen Alvarado, Loes Sels, Ellen van Loy en Laura Verdonschot. Pas in de laatste ronde wist Cant zich van Kaptheijns los te maken en als eerste juichend over de streep te komen. Derde werd Laura Verdonschot, gevolgd door Alvarado. 

Uitslag dames:
1. Sanne Cant
2. Maud Kaptheijns
3. Laura Verdonschot
4. Ceylin del Carmen Alvarado
5. Loes Sels
6. Kim van de Steene
7. Ellen van Loy
8. Joyce Vanderbeken
9. Jolien Verschueren
10. Nikki Brammeier

Het Voorjaarsklassiekerspel van Zweeler: Maak kans op 6.500 euro aan prijzen. Klik hier om je meteen te registreren!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven