Like ons!
Van der Poel tevreden na dertigste zege: 'Het toont aan wat voor superseizoen ik heb'

Veldrijden

Van der Poel tevreden na dertigste zege: 'Het toont aan wat voor superseizoen ik heb'

De Vestingcross in Hulst was een relatief makkelijke prooi voor Mathieu van der Poel, die iedereen weer ver achter zich liet. Het was de dertigste overwinning van het seizoen en dus vierde ‘Matje’ het met een 30-bordje.

‘Ik vond dat het parcours echt op mijn lijf geschreven was en natuurlijk had ik de motivatie om mijn dertigste zege van het seizoen te boeken’, zegt Van der Poel, geciteerd door Sport.be. ‘Ik kreeg een bordje met 30 erop in mijn handen gedrukt. Ik vond het wel leuk daarmee over de streep te komen. Maar dat was niet afgesproken.’

Van der Poel is tevreden met die dertigste zege. ‘Het toont aan wat voor superseizoen ik heb gehad. Had iemand dit voor de start van het seizoen tegen me gezegd, had ik wel heel raar gekeken. Maar het is nu eenmaal zo en misschien komen er nog wel meer bij’, besluit de renner van Corendon-Circus.

Dankzij zijn eindzege in de Superprestige mag Van der Poel een mooi bedrag van 30.000 euro bij op zijn rekening schrijven. Die cheque kreeg hij zaterdagavond op de slotshow van de Superprestige in Middelkerke.

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven