Like ons!
Peeters over ijzersterke Van der Poel: 'Laat hem de eerste rondes met de rem erop rijden'

Veldrijden

Peeters over ijzersterke Van der Poel: 'Laat hem de eerste rondes met de rem erop rijden'

Zondagmiddag wordt in Oostmalle de laatste cross van het veldseizoen verreden. Reden voor Sporza om samen met de afscheidnemende Rob Peeters terug te blikken. 'Ik denk wel dat er iets moet veranderen.'

'De veldrijders moeten zelf een klein beetje beseffen dat niemand gebaat is als ze niemand minuten gunnen om in beeld te komen. Wie daar iets aan kan doen? De man op kop zelf.' Peeters doelt hiermee op Mathieu van der Poel die in Belgie zijn 32e zege van het seizoen kan winnen. 'Je kunt in het begin met de rem erop rijden, iedereen de tijd geven om in beeld te komen en dan voluit gaan in de laatste rondes', zegt  de Belg. 

'Nu rijdt Mathieu in het begin supersnel en dan kan hij in de laatste rondes uitbollen. Dat komt op hetzelfde neer. Of hij dan toneel speelt? Dat is niet echt toneel spelen want Sven Nys heeft zijn hele leven zo gekoerst. Ik moet dat niet tegen Mathieu zeggen en hij moet niet luisteren want ik stop nu. Er zullen veel slachtoffers vallen als Mathieu zo blijft fietsen en dan heeft hij geen collega's meer om tegen de fietsen', besluit Peeters. 

1 reacties

 1. Alfons

  Alfons

  25 Nov 2018 om 17:02

  L.S.
  Peeters snapt NIETS VAN DE SPORT!
  ELKE SPORTER WIL GEWOON WINNEN EN ZOVEEL MOGELIJK
  DAT JE JALOERS BEN PEETERS DAT IS JOUW ZAAK
  MAAR PROBEER EEN SPORTER TE BEGRIJPEN. WEES SPORTIEF.!!!!

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven