Like ons!
Van Aert dolblij met Stybar en Boom: 'Veldritten betwisten goede voorbereiding'

Veldrijden

Van Aert dolblij met Stybar en Boom: 'Veldritten betwisten goede voorbereiding'

Wout van Aert verwelkomt Zdenek Stybar en Lars Boom met open armen in het veld in zijn column bij Wielerflits. De twee wegrenners hebben aangekondigd dat ze nog dit seizoen enkele crossen gaan rijden. 

'Goed nieuws, vind ik dat. Hun terugkeer brengt hoe dan ook extra aandacht met zich mee en dat geeft onze sport sowieso meer aanzien. En het betekent ook dat die eerste liefde niet zomaar verdwijnt. Maar nog belangrijker: ik heb het gevoel dat ze steeds meer geloven dat een aantal veldritten betwisten een goede voorbereiding kan zijn in functie van hun klassieke voorjaar', aldus Van Aert, die Stybar eind december al ziet terugkeren

Boom staat vanaf januari pas aan de start van enkele crossen, omdat hij pas dan het shirt van Roompot-Charles draagt. 'Wat Lars betreft, kan ik het voorlopig nog moeilijk inschatten', zo zegt Van Aert erover. Vooral bij Stybar heeft hij het gevoel dat er mee achter zit. 'Ik weet niet of er een WK in zit, maar als Styby voelt dat hij iets kan betekenen… Wie weet. Het kan een win-winsituatie voor alle partijen opleveren. Het zou mooi zijn.' (foto: Instagram Stybar)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven