Like ons!
Enthousiasme rond crossrentree Stybar: 'We hebben je nodig, kom maar wat vaker'

Veldrijden

Enthousiasme rond crossrentree Stybar: 'We hebben je nodig, kom maar wat vaker'

Oud-veldrijder en commentator Paul Herygers is blij met de terugkeer van Zdenek Stybar in het veld. Tegenover Sporza laat de Belg echter ook weten niet al te veel van de Tsjech te verwachten.

‘Het lijkt alsof Stybar al serieus bezig is met zijn crosstrainingen’, doelt hij op een Instagram-filmpje. ‘Maar toch zal het hem niet meevallen. Stybar en Boom gaan schrikken tijdens hun eerste cross. Meedoen voor een goede plek kunnen ze, maar voor de zege? Dat is een ander verhaal’, aldus Herygers. ‘Alleen als hij definitief terugkomt in het veld, zou Stybar een rol van betekenis kunnen spelen.’

'Het was niet het jaar van Stybar'

Herygers verwacht Stybar nog wel op een WK, maar over Boom is hij minder te spreken. ‘Die heeft nog nooit een flits laten zien. Maar Stybar, dat is anders. Als ik hem bezig zie op Instagram denk ik: We hebben je nodig, kom maar wat vaker.’ Toch blijft Herygers voorzichtig. ‘Het was niet het jaar van Stybar. Dat is ook de harde realiteit. Hij is nog altijd een volwaardige kerel op de weg, maar ik heb hem ook op de verkeerde momenten zien rijden. In de cross wordt álles beloond.’ (Foto: Screenshot)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven