Like ons!
Van Aert tevreden: 'Gevoel op de fiets was goed en bergop ging het steeds beter'

Veldrijden

Van Aert tevreden: 'Gevoel op de fiets was goed en bergop ging het steeds beter'

Wout van Aert heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn trainingskamp in Calpe. De wereldkampioen veldrijden hoopt komend weekend weer mee te kunnen doen met de voorsten.

'De stage heeft me deugd heeft gedaan. Ik heb mijn schema perfect kunnen volgen zoals ik in gedachten had. Het gevoel op de fiets was goed en bergop ging het steeds beter. Bovendien heb ik veel rust kunnen pakken, ook op mentaal vlak. Met de extra-sportieve beslommeringen van de voorbije maanden was dat wel nodig', aldus Van Aert bij De Gazet van Antwerpen

Of Van Aert dit weekend meteen het wiel van Mathieu van der Poel kan houden, dat weet hij niet. 'Ik had gehoopt dit jaar constanter te presteren, maar er zijn een aantal dingen gepasseerd waardoor ik niet mijn verhoopte niveau kon halen. Toch stond ik al veel op het podium, dat wordt nogal snel vergeten. Een nieuwe start? Het heeft weinig zin om te zeggen dat het seizoen voor mij nu pas echt begint, dat is larie. Ik hoop gewoon dat ik nu meer kan laten zien.' (Foto: Joren Ooms / In de Leiderstrui)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven