Like ons!
Vos richt hele jaar in op één wedstrijd: 'Het beste gevoel wat je kunt hebben'

Vrouwen

Vos richt hele jaar in op één wedstrijd: 'Het beste gevoel wat je kunt hebben'

Marianne Vos gaat in 2019 voor één doel: het WK in Yorkshire winnen. De 31-jarige Nederlandse richt haar hele jaar in op de kampioenschappen die in Engeland worden verreden.

Vos heeft al twaalf (!) wereldtitels op haar erelijst staan, waarvan drie op de dag. Dat zorgt allerminst voor verzadiging. 'Een dertiende zou heel mooi zijn. Ik heb het niet nodig om te bewijzen dat ik er weer ben, maar het is wel iets ultiems om naartoe te werken. Als het dan op die dag allemaal klopt, is dat het beste gevoel wat je kunt hebben', aldus Vos tegenover het Algemeen Dagblad

'Jaren geleden heb ik me weleens afgevraagd hoe ik het zou moeten volhouden om steeds weer zo diep te gaan, van alles voor de sport te doen en naar nieuwe trainingsmethodes te zoeken. Ik zie echter elk jaar opnieuw dat er nog zoveel valt te ontdekken en te leren', zo legt Vos het geheim achter haar successen uit. 'Nee, ik merk gewoon dat ik nog niet ben uitgegroeid. Daardoor wordt het nooit saai of een sleur voor me.' (foto: social media Vos)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven