Meer dan 2100 wielerfans spelen in onze gratis Tourpoule om mooie prijzen! Tour de France

Meer dan 2100 wielerfans spelen in onze gratis Tourpoule om mooie prijzen!

Door Bram van der Ploeg 06 juli 2019 | 12:00


In samenwerking met Poules.com presenteert In de Leiderstrui een gratis Tourpoule waarmee je in juli met jouw wielerkennis mooie prijzen kan winnen! Schrijf je gratis in, stel jouw team van vijftien renners samen en strijdt in de Tour om de hoogste positie in het klassement!

Op 6 juli gaat de Tour in Brussel van start en wat is een Tour de France zonder Tourpoule? De populairste bezigheid van de maand juli wordt nu ook aangeboden door In de Leiderstrui.  Zoals bij elke Tourpoule kun je punten scoren met jouw gekozen renners. Wie de meeste punten scoort, wint aan het einde van de rit de hoofdprijs.

Tourpoule In de Leiderstrui: Wat moet je doen?

- Meld je aan met een account of jouw Facebook-account. Dit is helemaal gratis en na het inloggen word je automatisch doorgestuurd naar jouw Tourploeg.

- Stel jouw ploeg samen, bestaande uit vijftien renners. Je kiest met jouw 70 credits twaalf renners voor jouw basisploeg en je kiest daarnaast drie reserves. Deze reserves vallen in als één van jouw renners uit de basisploeg is uitgevallen en niet meer meedoet aan de Tour de France. Je mag van iedere ploeg zoveel renners kiezen als je wil. Maak dus de juiste keuze tussen klassementsrenners, aanvallers, sprinters en tijdritspecialisten.


Stel jouw team samen met 70 credits; twaalf in de basis, drie als reserve.

Spelregels Tourpoule In de Leiderstrui

- Scoor punten per etappe. Iedere rit scoren de eerste dertig renners uit de daguitslag punten. De nummer één krijgt 100 punten, de nummer dertig 1. Bij de ploegentijdrit in etappe 2 krijgen de renners van de eerste drie ploegen punten. Heb jij een renner uit de ploeg die als eerste, tweede of derde eindigt? Dan krijg je 50, 35 of 15 punten!

- Scoor punten met de truien. Als het peloton veilig in Parijs is op 28 juli, maken we de balans op. De eerste dertig renners uit het eindklassement verdienen na de meet punten. De winnaar van de Tour krijgt maar liefst 500 punten, de nummer dertig pakt nog 5 punten mee. Ook voor het klassement om de groene trui, bollentrui en witte trui verdien je punten als jouw renner bij de eerste vijftien uit één van deze nevenklassementen is geëindigd. 

- Scoor punten met jouw kopman. Uit jouw ploeg van vijftien selecteer je voor de start van de Tour een kopman. De punten van deze renner worden aan het einde van de Tour met 30% verhoogd. Kies bij jouw kopman dus voor de renner die in jouw ogen de meeste punten gaat scoren tijdens de Tour.

- Bij een gelijke stand hebben we drie manieren om alsnog op een eerlijke manier de prijzen te verdelen. Dit kan dus om plek 1, maar ook om plek 5 gaan. Bij een gelijke stand kijken we eerst naar de meeste punten die zijn gehaald in het eindklassement. Als ook dit een gelijke stand oplevert, kijken we naar de meest recente punten die zijn behaald. Als ook dít niet helpt, gaan we loten

Doe mee en win het shirt van Team Jumbo-Visma

Wie meedoet aan de Tourpoule van In de Leiderstrui maakt kans op mooie prijzen. Althans; de redactie van In de Leiderstrui doet ook mee, maar komt uiteraard niet in aanmerking voor de prijzen. Zij doen mee voor de eer en om het jullie extra moeilijk te maken.

De nummer één uit het klassement gaat er vandoor met het wielershirt van Team Jumbo Visma! Ook voor de nummers twee tot en met acht liggen mooie prijzen klaar, zoals de Tour de France-game, een Koershoesje of de nieuwe biografie van Stef Clement. Er zullen nog meer prijzen zijn voor de mensen die hoog eindigen, die maken we later bekend. Bekijk hier alvast wat je kunt winnen. (foto: Proshots)

Lees tot slot even de voorwaarden van onze partner Poules.com.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws