Familie Teunissen euforisch: 'Uiteindelijk dachten we dat Van Aert won' Tour de France

Familie Teunissen euforisch: 'Uiteindelijk dachten we dat Van Aert won'

Door Bram van der Ploeg 06 juli 2019 | 21:08


De familie van Mike Teunissen is door het dolle na de winst van hem in de eerste etappe van de Tour de France. Vriendin, opa en oma en zijn beste vriend lieten zich na afloop uit in de media.

Beste vriend Ike is bij het Algemeen Dagblad in extase: 'Dit is echt ongelofelijk, ja. We hadden een livestream die uitviel en bij die valpartij dachten we dat hij erachter zat. Mijn broer hield me op de hoogte via de app en uiteindelijk dachten we dat Wout van Aert won, zonder geluid. Maar uiteindelijk is dit ongelofelijk', zo glundert hij.

Vriendin Corine ziet haar vriend in één klap zijn hele palmares opfleuren. 'Dit hadden we eerlijk gezegd niet verwacht, eigenlijk hadden we vorige week op het NK meer verwacht. Ik denk dat we vijf minuten na de finish nog steeds 'nee' riepen. Ik ben heel erg trots. 

Opa Teunissen: 'Mike fietst er even langs'

Oma Teunissen is bij De Telegraaf trots op haar kleinzoon. 'Dit is geweldig, en dan ook Sagan nog verslaan', zegt ze, aangevuld door haar man: 'Sagan is de sprinter en Mike fietst er even langs. Ik heb gisteravond nog gezegd dat hij misschien een Touretappe kan winnen en nu pakt hij de eerste.' (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws