Like ons!
Ducrot over veelbesproken commentaar: 'Ik heb nog nooit zoveel haatmails gehad'

Tour de France

Ducrot over veelbesproken commentaar: 'Ik heb nog nooit zoveel haatmails gehad'

Maarten Ducrot kreeg na de negentiende etappe in de Tour de France heel Nederland over zich heen. De co-commentator bij de NOS hield duidelijk geïrriteerd vol dat de etappe naar Tignes niet geannuleerd had moeten worden. In zijn podcast reageert hij op alle heisa.

'Het was buitengewoon teleurstellend, want het was het draaipunt in de Tour. Bernal was de Tour aan het winnen, Kruijswijk was met een ploegmaat bij zich bezig om Alaphilippe in de vernieling te rijden, Uran probeerde de mensen achter hem in het klassement de vernieling in te rijden, dus ze waren door het dolle heen toen ze werden gestopt. Ik heb daar mijn woede over geuit, maar toen kwamen later de beelden en het was totaal onbegaanbaar. Ik moet bakzeil halen, want dat wist ik niet', aldus Ducrot.

'Op dat moment was ik wel erg teleurgesteld en ook boos. Mijn reactie was de reactie van de renners. Ik zag alleen een plasje water en was er niet goed van', vervolgt hij. Ducrot kreeg meteen heel social media over zich heen en sommige mensen stelden zelfs een mail op. 'Ik heb nog nooit zoveel haatmails gehad als nu. Of ik wel goed mijn hoofd was en dat het belachelijk was.' (foto: Sirotti)

1 reacties

  1. De Gieke Znoe

    De Gieke Znoe

    31 Jul 2019 om 23:32

    Ik vond zijn reactie op de neutralisatie en zijn volharding daarin erg vervelend, maar om nou haatmails te gaan sturen..
    Hij is ook maar een mens.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven