Armstrong heeft er nog weinig van begrepen: 'Ik koop extra WC-papier' Tour de France

Armstrong heeft er nog weinig van begrepen: 'Ik koop extra WC-papier'

Door Ward Hilhorst 24 maart 2020 | 13:04


Lance Armstrong heeft in zijn podcast zijn mening gegeven over de situatie rondom de Tour de France, nu een groot deel van het wielerjaar niet doorgaat. Daarnaast liet hij een duidelijk voorbeeld zien van onredelijke paniek om toiletpapier.

Waar veel mensen in het wereldje bang zijn dat er een ongelijk speelveld zal ontstaan als de Tour doorgaat, vindt Armstrong dat juist heel spannend. 'Renners gebruiken de wedstrijden als training, maar ook om elkaar in te schatten. Als ze hervatten met de Tour, maar ze hebben elkaar niet gezien, en wij als fans hebben ze ook nog niet gezien, zou dat gewoon heel erg tof zijn. Het speelveld ligt dan helemaal open. Het moet volgens mij hoe dan ook doorgaan.' 

Waar hij verstand heeft van wielrennen, heeft hij dat duidelijk niet van pandemieën. 'Toen ik een soort ijscoman met een bel zag langsrijden die WC-papier verkocht, had ik het gekocht als ik cash bij had gehad. Je weet niet wat er gaat gebeuren. De conspiracy theorists zeggen dat dat soort dingen de eerste dingen zijn die op gaan. Ik vind dat liefdevol naar mijn familie.' Voor de duidelijkheid, dat is nergens voor nodig en zet winkels onnodig onder druk. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws