Slagter niet opgenomen in voorselectie B&B Hotels voor Tour de France Tour de France

Slagter niet opgenomen in voorselectie B&B Hotels voor Tour de France

Door Lex Kersten 02 juni 2020 | 16:50


Jérôme Pineau, manager van , maakte dinsdagmiddag bekend dat zijn ploeg van 15 juni tot 23 juni weer gezamenlijk op trainingskamp gaat. Daarin is geen plek voor Tom-Jelte Slager, die dit jaar de overstap maakte van Team Dimension Data naar de Franse ploeg.

Tijdens het trainingskamp verkent de ploeg de verschillende ritten voor de Tour de France, dat dit jaar plaatsvindt van 29 augustus tot 20 september. Op de site van de ploeg stonden tien renners die zijn opgenomen in de voorselectie, met sprinter Bryan Coquard en klimmer Pierre Rolland als bekendste namen. ‘Om het risico op besmetting te beperken en onze renners te beschermen, worden de etappes verkend via twee aparte groepen van elk vijf renners. Een groep voor de sprinters en een groep voor de klimmers’, zo laat Pineau op de officiële site van de ploeg weten.

Slagter is niet meegenomen in het groepje voor de klimmers en valt daarmee buiten de voorselectie. De 30-jarige Nederlander reed eerder voor ploegen als Team Dimension Data, Cannandale en Garmin Sharp de Tour de France, maar kon nooit echt uitblinken. Binnen zijn nieuwe ploeg lijkt hij zich dit najaar op een andere grote ronde en de klimklassiekers te moeten richten. (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws