Tour-update 19 september 2020: Helpt de wind Dumoulin in de tijdrit? Tour de France

Tour-update 19 september 2020: Helpt de wind Dumoulin in de tijdrit?

Door Jorick van der Noort 19 september 2020 | 08:24


De voorlaatste etappe van de Tour de France 2020 kan mogelijk nog flink het klassement overhoop halen. In de eerste en enige tijdrit van deze Tour gaan de renners één voor één over het parcours van Lure naar La Planche des Belles Filles. Lees je helemaal bij met de Tour-update van In de Leiderstrui. 

Etappe 20, zaterdag 19 september 2020: Lure - La Planche des Belles Filles (36,2 km)

Meer informatie over het parcours en de favorieten kunt u vinden in onze voorbeschouwing. In de Leiderstrui verzorgt van start tot finish een liveblog met alle updates uit de koers en zal na afloop klaar staan met nieuws en reacties naar aanleiding van de rit.

Weersverwachting

Met de hitte zal het voor Franse begrippen wel meevallen in de twintigste etappe van de Tour. De temperatuur blijft in de middag hangen rond de 19 graden Celsius, met wolken aan de lucht. De kans op neerslag is minimaal. De wind is iets tegen, wat in het voordeel is van de meer aerodynamische tijdrijders.

Wat kun je gemist hebben?

Handige Links

Wat gebeurt er nog meer?

Naast de Tour wordt er ook nog gereden in de Giro Rosa. Daar staat de laatste etappe voor de deur en Anna van der Breggen is de vrouw met het roze om haar schouders. Lukt het haar om de eindoverwinning mee naar huis te nemen? Ook in de Ronde van Luxemburg wordt de laatste etappe verreden, hierin is de Italiaan Diego Ulissi de te kloppen man.

Wielrennen op TV 19 september 2020

Tour de France 

NOS: Vanaf 13.10 uur
Sporza: Vanaf 14.00 uur 
Eurosport: Vanaf 15.30 uur (Eurosport Player vanaf 12.55 uur)
In de Leiderstrui: Liveblog

Avondprogramma's

Vive le Vélo (Één): 21.20 uur
De Avondetappe (NPO1): 22.30 uur

(foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws