Nys baalt van half veldritseizoen Van der Poel en Van Aert: 'Minder glans op zege' Veldrijden

Nys baalt van half veldritseizoen Van der Poel en Van Aert: 'Minder glans op zege'

Door Arnout Tamerus 01 september 2019 | 10:41


Sven Nys heeft met zijn ploeg Telenet-Baloise Lions de voorstelling voor het komende veldritseizoen alweer gehad. De teammanager van onder andere Lars van der Haar en Lucinda Brandt kijkt met vertrouwen vooruit, maar weet ook dat het ontbreken van Mathieu van der Poel en Wout van Aert een smet op een eventuele zege kan zijn.

Nys laat tegenover Het Nieuwsblad weten uit te kijken naar het nieuwe seizoen: 'We hebben opnieuw iets te bewijzen dit seizoen. Onze zomer verliep heel goed. In de breedte boekten we vooruitgang. We moeten trachten neer te zetten wat we vorig jaar presteerden. Ik ben alvast heel tevreden over de voorbereiding op het nieuwe veldritseizoen, die verliep zonder zware tegenslagen.'

Van der Poel en Van Aert hebben in eerder stadium al aangegeven niet een volledig veldritseizoen te rijden. Nys vindt het jammer, dat ze niet ze niet aanwezig zijn: 'Als je wint en één van die gasten is er niet bij, dan lijkt het of er minder glans op de zege zit. Helemaal wil Nys zich er niet bij neerleggen: 'Vergeet niet dat we op de Koppenberg cross heersten en de Belgisch kampioen afleveren.' (Foto: Joren Ooms / In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren


Meer nieuws