Van der Poel stelt organisatie Nacht van Woerden teleur: 'Gewoon erg vervelend' Veldrijden

Van der Poel stelt organisatie Nacht van Woerden teleur: 'Gewoon erg vervelend'

Door Marijn van den Berge 21 oktober 2019 | 19:00


De organisatie van de Nacht van Woerden is teleurgesteld met de keuze van Mathieu van der Poel om weg te blijven. De wereldkampioen veldrijden zou aanvankelijk zijn rentree maken in de wedstrijd, maar stelt dit toch uit tot 3 november.

‘Als sportman begrijp ik het wel natuurlijk, maar voor ons als organisatie is dit gewoon erg vervelend’, zegt organisator Arjan van der Horst bij RTV Utrecht. Hij vreesde al enige tijd voor het slechte nieuws en dat werd dit weekend bevestigd.

‘Ik heb contact gezocht met zijn management. Zij hebben me verteld dat alles in het teken staat van de voorbereiding op het veldseizoen. Uiteindelijk hebben ze nog geprobeerd hem op tijd fit te krijgen voor de Nacht van Woerden, maar ik kreeg dit weekend het bericht dat het helaas niet ging lukken.’

Als vervanger werd Mike Teunissen gecontacteerd, maar deze zal niet de cross rijden. Wel doet de geletruidrager van de Tour de France mee met de Koppelcross, waarin jeugd en profs samen rijden. (Foto: Joren Ooms / In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws