[Update] Van der Poel heeft 'gestolen' spullen terug: 'Dat was een domper' Veldrijden

[Update] Van der Poel heeft 'gestolen' spullen terug: 'Dat was een domper'

Door Marijn van den Berge 11 november 2019 | 14:55


(7 november) Mathieu van der Poel heeft niet de beste dag van het jaar achter de rug. De Nederlander, die zondag zijn rentree in het veldrijden opluisterde met winst in Ruddervoorde, werd donderdag bestolen tijdens een training.

Van der Poel laat via Instagram Story weten wat hij ervan vindt, als hij na een training terugkeert bij de boom, waar hij een regenjack en een koersbril had achtergelaten. 'Bedankt klootzak, ik ben trots op je', zo schrijft hij.

De geïrriteerde Van der Poel laat meteen de locatie in kwestie achter, mochten mensen iets gezien hebben.

Update onder de foto!

Update - 8 november 2019 (17.44 uur): Bril en jack Van der Poel zijn terecht

De koersbril en het regenjack van Mathieu van der Poel zijn meegenomen door een jogger, zo blijkt nu. Walter Van Loon vertelt aan VRT dat hij zijn honden aan het uitlaten was, toen hij de man zag lopen met de spullen. 'Op terugweg zag ik een jogger wandelen met een wit jasje over zijn schouder, en ik herkende meteen het logo van de ploeg van Mathieu, want ik ben een grote fan. De jogger vertelde me dat hij de spullen in het zand had gevonden.'

'Ik heb toen aangeboden om ze naar Mathieu te brengen, maar ik heb hem niet meer gevonden', zo vervolgt Van Loon, die Van der Poel eerder tijdens zijn wandeling wel was tegengekomen. Via via is Adrie van der Poel geïnformeerd dat de spullen terecht zijn. Van der Poel zal die normaal gesproken op maandag terugkrijgen tijdens de Jaarmarktcross in Niel.

Update - 11 november 2019 (14.55 uur): Bril en jack terug bij Van der Poel

Mathieu van der Poel heeft zijn 'gestolen' bril en regenjack teruggekregen. Vinder Walter Van Loon heeft deze voorafgaand aan de Jaarmarktcross in Niel aan de crosser overhandigd. Deze kreeg daar een koerstruitje voor in ruil.

'Ik ben blij dat ik het terug heb', zegt van der Poel bij de VRT. 'Op dat moment zelf was het een domper want het was slecht weer en dus moest ik in de kou en de regen zonder jasje naar huis.' Maar alles kwam gelukkig op zijn pootjes terecht. Eind goed, al goed!

(foto: Proshots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws