TV en tijden EK Veldrijden Silvelle: Waar en wanneer is Van der Poel te zien? Veldrijden

TV en tijden EK Veldrijden Silvelle: Waar en wanneer is Van der Poel te zien?

Door Tom van der Salm 10 november 2019 | 14:38


Vandaag kruisen de veldrittoppers de degens met elkaar op het EK in Italië, waar een fraai Europees tricot ligt te wachten op de beste van de dag. In de Leiderstrui geeft u mee hoe laat de wedstrijden zijn en waar deze te volgen zijn.

Mathieu van der Poel gaat vandaag voor zijn derde Europese kampioenentrui in het veld, maar dient daarvoor wel af te rekenen met de (voornamelijk) Belgische tegenstand, die hij afgelopen weekend in Ruddervoorde nog een loer draaide. Bij de vrouwen zou Ceylin del Carmen Alvardo dé te kloppen vrouw zijn, ware het niet dat ze bij de beloften mee rijdt. Annemarie Worst zal haar titel koste wat het kost willen verdedigen.

Starttijden

09:00 Junioren vrouwen 
09:50 Junioren mannen 
11:00 Beloften vrouwen 
12:20 Beloften mannen 
13:50 Elite vrouwen 
15:20 Elite mannen 

TV en tijden

De wedstrijden van de vrouwelijke en mannelijke profs zijn van 13:10 tot 17:00 te volgen op NPO 1, terwijl Sporza om 13:30 inschakelt. De kijker kan ook afstemmen op Eurosport, zij zijn van 14:40 tot 16:30 van de partij. Voor een livestream kunt u terecht bij de NOS, Sporza of Eurosport. Daarbij worden dezelfde tijden aangehouden als de live-uitzendingen op tv. De wedstrijden van de junioren en beloften zijn niet live te zien. Vanaf ongeveer 13:00 zal In de Leiderstrui een liveblog bijhouden voor de vrouwen- en mannencross. (foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws