TV en tijden Jaarmarktcross Niel: Van der Poel vroeg op, Brand maakt rentree Veldrijden

TV en tijden Jaarmarktcross Niel: Van der Poel vroeg op, Brand maakt rentree

Door Marijn van den Berge 11 november 2019 | 09:23


Maandag, daags na het spannende EK in Silvelle, moeten de veldrijders alweer aan de bak. Na een lange verplaatsing komen ze uit in het Belgische Niel, waar de Jaarmarktcross verreden zal worden.

Op Instagram zagen we dat de wekker van Mathieu van der Poel vandaag om 5.00 uur al ging. Dat is niet voor niks, want hij moet helemaal vanuit Italië komen om al om 15.00 uur aan de start te staan. Voor Lucinda Brand is het een bijzondere dag, want zij zal haar eerste cross van het seizoen rijden. Dat doet ze bovendien voor haar nieuwe ploeg Telenet Baloise Lions én in haar Nederlandse kampioenstrui.

Programma Jaarmarktcross Niel

10.00 uur Eerstejaars nieuwelingen
10.45 uur Tweedejaars nieuwelingen
11.50 uur Junioren
13.45 uur Dames Elite
15.00 uur Heren Elite

TV en tijden Jaarmarktcross Niel

Deze cross, die onderdeel uitmaakt van de Rectavit Series, is live op televisie en internet te volgen. Sporza zal er op één bijzijn vanaf 13.30 en covert daarmee de dameswedstrijd én de herencross. Eurosport doet hetzelfde, maar is erbij vanaf 13.45. Via de website van Sporza is er een livestream te bekijken, Eurosport heeft de Eurosport Player. Tot slot is er een livestream bij FloBikes, maar deze is alleen voor abonnees én is bovendien in lang niet alle landen te zien. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws