Brand verrast zichzelf met 'lekkere binnenkomer': 'Niet verwacht dat ik meekon' Veldrijden

Brand verrast zichzelf met 'lekkere binnenkomer': 'Niet verwacht dat ik meekon'

Door Marijn van den Berge 11 november 2019 | 14:50


Lucinda Brand won meteen in Niel, wat haar eerste cross was van het jaar en dat deed ze tot haar eigen verrassing. Bij Sporza laat ze weten dat haar voorbereiding niet top was en ze niet had gedacht meteen te winnen.

‘Het was voor mij wel een verrassing’, start Brand het flashinterview. ‘Ik had niet verwacht dat ik meteen zo lekker meekon.’ Brand heeft nog maar een week crosstraining achter de rug en die werd ook nog eens verstoord. ‘De verkoudheid sloeg iets harder in dan ik had gehoopt, dus ik moest meteen mijn training staken, terwijl ik eigenlijk nog maar net begonnen was.’

En dat voelde ze vandaag wel aan haar benen, al bleek het genoeg voor de zege. ‘Ik merkte gewoon in training dat ik die hardheid nog niet had. Ik had mijn conditie van de zomer nog een beetje, maar dat zakt toch weg. Dat merkte ik vandaag wel, maar het is toch wel mooi dat ik het zo kon vasthouden. Het zegt niks voor volgende week of zo, maar het is een lekkere binnenkomer en heel erg fijn.’ (Foto: Screenshot Eurosport)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws