Van der Poel laat crossen schieten en richt zich op einde van deze maand Veldrijden

Van der Poel laat crossen schieten en richt zich op einde van deze maand

Door Bram de Leuw 30 november 2019 | 17:40


Mathieu van der Poel is nog te zien in de Zilvermeercross, maar houdt het daarna even voor gezien in het veld. Van der Poel gaat twee weken op stage in het Spaanse Benicassim. In het verleden ging hij ook op stage, maar keerde hij tussentijds terug voor de cross. Dit jaar doet Van der Poel het anders.

Van der Poel laat de cross in Essen en in Zonhoven van volgend weekend beide schieten. Voor het klassement maakt het toch niet meer uit, en dus kan hij de cross van Zonhoven ook zeker aan zich voorbij laten gaan. Na afloop van de cross in Kortrijk liet hij aan HLN.BE weten dat hij zelf het liefste alle crossen zou rijden. 'Ik wil graag alles rijden, maar dat hangt niet alleen van mij af.'

De Nederlander zal later in de maand december weer genoeg te bewonderen zijn in het veld. In Ronse op veertien december zal hij terugkeren in het veld en ook de dag erna in Overijse. Vanaf dat weekend is Van der Poel weer te zien en zal hij 27 december in Loenhout Wout van Aert weer tegen komen. De enige cross die Van der Poel nog overslaat is de Ethias Cross in Bredene op 30 december. (foto: Proshots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws