TV en tijden Zilvermeercross in Mol: Nog één keer MVDP voor trainingskamp Veldrijden

TV en tijden Zilvermeercross in Mol: Nog één keer MVDP voor trainingskamp

Door Wesley van Bavel 01 december 2019 | 09:10


Ook in Kortrijk was Mathieu van der Poel oppermachtig. In Mol zal de wereldkampioen zijn laatste cross rijden voordat hij een korte pauze voor een trainingskamp neemt. Kan iemand hem nog stoppen?

Bij de mannen ontbreken de nodige toppers. Zo slaat Eli Iserbyt deze wedstrijd over. David van der Poel staat net als zijn jongere broer wel aan de start. Daarnaast zal de concurrentie uit de Spaanse hoek komen. Felipe Orts gaat namelijk van start. Kan de Spanjaard podium rijden?

Net als bij de mannen ontbreken veel toppers ook bij de vrouwen. Zo laten Lucinda Brand, Ceylin Alvarado en Sanne Cant deze cross aan zich voorbij gaan. De Italiaanse Eva Lechner, in Kortrijk nog zevende, start wel. Een Italiaanse overwinning vandaag?

Programma Zilvermeercross in Mol

09.30 uur: Nieuwelingen
11.00 uur: Junioren 
13.45 uur: Dames 
15.00 uur: Elite mannen + U23

TV en tijden Zilvermeercross in Mol

Wie de gehele wedstrijd wil bekijken, zal een abonnement moeten hebben op Telenet Play Sports. De race wordt niet live uitgezonden op de open televisie. Sporza zal in de uitzending van 17.10 uur wel een uitgebreide samenvatting uitzenden. 

De live-uitzending op Telenet Play Sport begint om 13.40 uur. Op dat moment mogen de dames het veld induiken. Om 14.45 uur begint de voorbeschouwing op de herenwedstrijd. Om 15.00 uur zal de race uitgezonden worden. (Foto: Proshots)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws