TV en tijden Superprestige Zonhoven: Weinig zenders zenden Worst & co uit Veldrijden

TV en tijden Superprestige Zonhoven: Weinig zenders zenden Worst & co uit

Door Ward Hilhorst 08 december 2019 | 08:00


Zondag 8 december vindt de tweede cross van december plaats, waarin we het zonder Mathieu van der Poel moeten stellen. Niet alleen dat, ook de televisiezenders die interesse hebben getoond in deze cross zijn wat schaars. In Nederland hebben alleen klanten van Ziggo en Vodafone in dit geval geluk.

Bij de heren is de jongste Van der Poel dus afwezig. De Nederlanders worden wel vertegenwoordigd door zijn broer David. Ook Lars van der Haar, Corné van Kessel en Joris Nieuwenhuis staan aan de start. Zij krijgen concurrentie van een hele rits sterke Belgen. Toon Aerts, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout zijn de meest in het oog springende namen. 

Op dat moment hebben de dames natuurlijk al gereden. In tegenstelling tot de zaterdagcross in Essen, heeft deze Superprestige-cross wel de beschikking over Annemarie Worst. Zij zal de strijd aangaan met landgenote Yara Kastelijn en wereldkampioene Sanne Cant. Ook Ceylin del Carmen Alvarado staat op de startlijst en zal het de andere kanshebsters zo moeilijk mogelijk maken.

Programma Superprestige Zonhoven

09.50 uur: Nieuwelingen 1e jaars
10.35 uur: Nieuwelingen 2e jaars
11.50 uur: Junioren
13.40 uur: Elite Dames
15.00 uur: Elite heren 

TV en tijden Superprestige Zonhoven

In zowel Nederland als België is er geen enkele publiek beschikbare zender die beschikking heeft over de uitzendrechten van deze cross. In België zenden Telenet playtime en Proximus tv het uit, beide zenders zijn te bekijken voor klanten van die specifieke televisieproviders. In Nederland wordt de cross in Zonhoven uitgezonden op Ziggo Sport Totaal. Alle Ziggo Sport Totaal-kanalen zijn dit weekend gratis beschikbaar via je digitale tv of via Ziggo GO. Alle drie de genoemde zenders schakelen vlak voor het begin van de vrouwencross in. (Foto: Tibo Lodewijcks)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws