Worst zichtbaar opgelucht na winst: ‘Het was een hele spannende laatste ronde’ Veldrijden

Worst zichtbaar opgelucht na winst: ‘Het was een hele spannende laatste ronde’

Door Wilbert van der Velde 08 december 2019 | 14:55


Annemarie Worst won de Superprestige cross in Zonhoven na een prachtige en spannende strijd met Ceylin del Carmen Alvarado. Een incident met een groep achterblijfsters liet Worst bijna kansloos, maar ze vocht zich terug en won.

‘Na de laatste afdaling in het zand kwam ik achter wat achterblijfsters te rijden en Ceylin kon een gaatje maken. Op het stuk erna kwam ik gelukkig terug. Ik dacht het is nu alles of niets, probeer gewoon zo snel mogelijk te sprinten. Ik kwam er gelukkig nog langsheen’, zegt een stralende Worst.

Worst gaat in het flashinterview ook wat dieper in op het incident met de achterblijfsters. Volgens Worst was het vervelend, maar had het geen grote invloed. ‘We waren in de afdaling en aan het einde waren er opeens een paar achterblijfsters voor ons, toen moesten we snel remmen en haakten we in elkaar. We konden gelukkig meteen verder en hadden geen mechanische problemen. Het was een hele spannende laatste ronde’, eindigt een zichtbare blije en opgeluchte Worst. (Foto: Joren Ooms / In de Leiderstrui).


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws