Vos spiegelt zich niet aan Van der Poel: 'Is met niets te vergelijken' Veldrijden

Vos spiegelt zich niet aan Van der Poel: 'Is met niets te vergelijken'

Door Jannick van der Hooft 09 december 2019 | 17:15


Marianne Vos had ogenschijnlijk weinig moeite met haar omschakeling naar de crossfiets afgelopen weekend. Direct wist ze bij haar rentree in het veld te winnen, maar toch is dat niet zo makkelijk als het lijkt. Dat laat de Nederlandse weten in een interview bij het Algemeen Dagblad.

Vos is natuurlijk niet de enige die af en toe schakelt tussen de weg en het veld, dus is de link met Mathieu van der Poel snel gelegd. Toch wil Vos zichzelf absoluut niet spiegelen aan haar mannelijke collega: 'Mathieu is eigenzinnig, wat hij doet is met niets te vergelijken.' Zij neemt daarom ook geen voorbeeld aan hem deze winter als het gaat om de hoeveelheid veldritten: 'Wat hij vanuit de cross meeneemt naar de weg kun je ook met trainen bereiken.'

Vos en Van der Poel praten over andere dingen dan trainingen

De Nederlandse vertelt dat ze natuurlijk wel af en toe met Van der Poel spreekt, maar dat het dan eigenlijk vrijwel niet over trainingen gaat. Daarentegen blijken de twee over dezelfde interesses buiten de sport te beschikken. 'Dan ouwehoeren we over auto's en Playstations', zo sluit de renster lachend het interview af. (Foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws