TV en tijden Hotondcross Ronse: Rentree Van der Poel na Spaanse stage Veldrijden

TV en tijden Hotondcross Ronse: Rentree Van der Poel na Spaanse stage

Door Tom van der Salm 14 december 2019 | 11:30


Na een week stage in Spanje is Mathieu van der Poel terug in het veld! De alleskunner neemt het vandaag op tegen de concurrentie in Ronse, waar de Hotondcross op het programma staat. Een schitterend parcours, dus spektakel gegarandeerd. In de Leiderstrui geeft mee hoe laat de TV of livestream aan moet voor het glibberen en glijden in Ronse. 

De leider in het klassement om de DVV Verzekeringen Trofee luistert nog steeds naar de naam Eli Iserbyt, maar ondanks zijn afwezigheid in de Koppenbergcross is Van der Poel niet ver weg meer. VDP staat inmiddels op de vijfde plaats op 3'35 van Iserbyt, en daar zal de Nederlander ongetwijfeld nog wel wat vanaf willen doen. Vandaag krijgt hij daar in Ronse de kans voor, een cross die Van der Poel vorig jaar wist te winnen. Bij de vrouwen is het spannend in het klassement, Yara Kastelijn staat slechts zes seconden achter koploopster Annemarie Worst.

Programma Hotondcross Ronse

10.00: Junioren vrouwen
10.45: Junioren mannen
11.50: Beloften mannen
13.45: Elite vrouwen
15.00: Elite mannen

TV en tijden Hotondcross Ronse

De cyclocross zal vandaag op de gekende platformen Sporza en Eurosport te zien zijn. De Belgen zijn er om 13.30 bij op Één en zullen zowel de vrouwen- als mannencross integraal uitzenden. Eurosport schakelt iets later in, om 14.00 omwille van het alpineskiën, maar ook zij brengen zowel de dames als heren live op tv. De NOS heeft geen beelden van de cross. 

Heeft u geen tv in de buurt, wees niet getreurd. Ook online zijn er opties te over om de mannen en vrouwen aan het werk te zien. Sporza komt met een livestream voor de Belgische fans, waarop zij de crossen tonen. Ook de Eurosport Player is er traditiegetrouw met beelden. Tot slot kunt u de races nog zien via de ZiggoGo-app of iTV-app (als u Ziggo of KPN heeft). Schakel bij de laatste twee opties naar Eurosport of Sporza. (foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws