TV en tijden Kasteelcross Zonnebeke: VDP, Van Aert én Betsema, maar niet op TV Veldrijden

TV en tijden Kasteelcross Zonnebeke: VDP, Van Aert én Betsema, maar niet op TV

Door Tom van der Salm 25 januari 2020 | 12:30


Met de veelbesproken rentree van Denise Betsema en de terugkeer van meerdere toppers in het mannenveld valt er zaterdagmiddag genoeg te smullen bij de Kasteelcross in Zonnebeke. Hoe laat en waar moet u zijn om dit live te kunnen aanschouwen? In de Leiderstrui geeft het mee.

Zowel Mathieu van der Poel als Wout van Aert staan op de startlijst, evenals Eli Iserbyt. Belgisch Kampioen Laurens Sweeck is dan weer afwezig in deze veldrit, die niet bij een van de klassementen hoort. Bij de vrouwen is voraal Betsema een opvallende naam, de Nederlandse maakt haar rentree na een jaar vol dopingperikelen.

Programma Kasteelcross Zonnebeke

11.00: Nieuwelingen
12.00: Junioren
13.45: Elite vrouwen
15.00: Elite mannen

TV en tijden Kasteelcross Zonnebeke

Met al dat moois zal deze cross toch wel op TV zijn in Nederland? Het antwoord is keihard Nee, want zowel de NOS, Eurosport als Ziggo Sport is er niet bij. En zelfs de 'veldritomroep' Sporza toont geen livebeelden, wat het voor de Nederlander moeilijk maakt om de cross te kijken. De enige optie om de veldrit te volgen is Telenet Play Sports, maar daar is een abonnement voor nodig. Dit geldt ook voor online kijken, de enige livestream die aangeboden wordt is die van Play Sports. Sporza komt dan wel weer met een samenvatting, rond kwart voor zes. (foto: ProShots)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Ennie Quipere
25 Jan 2020 om 13:38

Live te zien: http://www.cyfostreams.com/cyfo8.html

Reageer


Meer nieuws