TV en Tijden Wereldbeker Hoogerheide: Mathieu in GP Adrie van der Poel? Veldrijden

TV en Tijden Wereldbeker Hoogerheide: Mathieu in GP Adrie van der Poel?

Door Tom van der Salm 26 januari 2020 | 14:00


Volgend weekend is het zover, het WK veldrijden! Maar voor we gaan strijden om de regenboogtrui, moet eerst de slotmanche van de Wereldbeker gereden worden in Hoogerheide. De GP Adrie van der Poel, kijkend naar die naam komt er eigenlijk maar een persoon naar boven: Mathieu!

Ook Wout van Aert en alle andere toppers zijn aanwezig om Van der Poel te bestoken. En niet alleen bij de mannen gaan we spektakel krijgen, dit geldt zeker ook voor de vrouwencross. De Nederlandse dames zullen zes dagen voor hun WK de beentjes nog wel eens willen testen tegenover de concurrentie, om de verhoudingen onderling te testen.

Programma GP Adrie van der Poel Hoogerheide

10.00: Junioren
11.30: Beloften 
13.30: Elite vrouwen
15.00: Elite mannen

TV en tijden GP Adrie van der Poel Hoogerheide

Waar we het zaterdag in Zonnebeke zonder livebeelden moesten doen, zitten we op zondag wel goed gebakken. De NOS zendt de cross uit, al is het in combinatie met andere sporten op de zondagmiddag. Ook Eurosport is er live bij, maar zij tonen alleen de mannen veldrit integraal. Sporza is er niet live bij, dus de Belgische kijkers moeten inschakelen op Telenet of Proximus. 

Online is de GP Adrie van der Poel ook te volgen. NOS komt met een livestream op haar website, maar u kunt uiteraard ook inschakelen op uw Ziggo GO of iTV-app. De Eurosport-player is ook een optie. Voor de Belgen zal Telenet een livestream beschikbaar stellen. (foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws