TV en tijden Parkcross Maldegem | Spektakel zonder Van der Poel en Alvarado? Veldrijden

TV en tijden Parkcross Maldegem | Spektakel zonder Van der Poel en Alvarado?

Door Jannick van der Hooft 05 februari 2020 | 11:59


Iedereen bijgekomen van het WK veldrijden? Nee? Maakt niet uit, woensdag staat namelijk gewoon de Parkcross in Maldegem op het programma. Weliswaar zonder de regenboogtruien van Mathieu van der Poel en Ceylin del Carmen Alvarado, maar met genoeg andere toppers. In de Leiderstrui verzorgt je van de praktische informatie.

Terwijl Van der Poel even geniet van zijn welverdiende rust, besloot ook Alvarado op het laatste moment af te zeggen voor de cross. Sanne Cant is ziek. Daardoor is deze wedstrijd misschien wel een uitgelezen kans voor Denise Betsema om haar gram te halen na haar schorsing. Dan moet ze onder meer afrekenen met Katie Compton, die haar eerder in de media afbrandde.

Programma Parkcross Maldegem

11.20 uur: Masters B & C
12.00 uur: Amateurs en Masters A
13.45 uur: Dames Elite
15.00 uur: Heren Elite (profs) en Beloften (U23)

TV en tijden Parkcross Maldegem

In België zijn de wedstrijden live te volgen via de commerciële zender VTM: de vrouwenrace vanaf 13:35 uur en de mannen vanaf 15:00 uur. In Nederland zendt Eurosport de vrouwen live uit op het hoofdkanaal, maar moeten de mannen plaatsmaken voor de Ronde van Valencia. Pas na die finish zal er dan weer veldrijden te zien zijn.

Mocht je in Nederland de mannenwedstrijd tóch live willen bekijken, is het aan te raden om er een stream bij te pakken. Via de Eurosport Player kun je je geluk ophalen, maar er is nog een optie mocht je daar niet over beschikken. Bij de website van de VTM is er namelijk ook een gratis stream beschikbaar. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een account aanmaken. (Foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws