TV en tijden Krawatencross Lille | Van Aert kan thuiscross winnen Veldrijden

TV en tijden Krawatencross Lille | Van Aert kan thuiscross winnen

Door Ward Hilhorst 08 februari 2020 | 14:51


Op 8 februari wordt er gecrosst in de DVV trofee. Specifieker is het de Krawatencross in Lille die op het programma staat. Mathieu van der Poel is er niet meer bij, dus het strijdveld ligt open. Bij de vrouwen is het Ceylin del Carmen Alvarado die haar regenboog komt showen. In de Leiderstrui zet de belangrijke informatie op een rij.

Op het WK verloor Annemarie Worst nog nipt van haar landgenote, vandaag is de eerstvolgende tweestrijd die de kleppers kunnen voeren. Zij zal er dus alles aan doen om die nederlaag in ieder geval deels weg te poetsen. Bij de mannen zijn Toon Aerts, Eli Iserbyt en Wout van Aert op het eerste gezicht de grootste kanshebbers.

Programma Krawatencross Lille

9.15 uur: Nieuwelingen eerstejaars
10.00 uur: Nieuwelingen tweedejaars
11.00 uur: Junioren
12.00 uur: Beloften
13.45 uur: Vrouwen
15.00 uur: Mannen

TV en tijden Krawatencross Lille

We hebben hier gelukkig voor de TV-kijker te maken met een cross in de DVV-trofee. In België heeft Sporza daar namelijk de rechten van, dus worden de vrouwen en de mannen live uitgezonden. In Nederland doet Eurosport dat ook, alleen moet er wellicht wat gezapt worden, doordat het gecombineerd wordt met de Ronde van Valencia. (Foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws