Worst heeft WK verwerkt en Van Anrooij krijgt goede tips van Nys Veldrijden

Worst heeft WK verwerkt en Van Anrooij krijgt goede tips van Nys

Door Ward Hilhorst 08 februari 2020 | 14:47


Achter Ceylin del Carmen Alvarado was ook de rest van het podium in Lille Nederlands. Annemarie Worst werd net als op het WK tweede, terwijl de derde plek ging naar Shirin van Anrooij, die het WK bij de junioren wist te winnen.

Allereerst de vraag of Worst het verlies van het WK al had verwerkt. 'Het was even kut, maar het slechte gevoel is nu wel weer weg. Omdat het een klein verschil was was het extra hard. Als ze met twintig seconden voorsprong wint is dat minder moeilijk. Dat het zo spannend is is het extra zuur. Ik heb alleen nog geen zin gehad het terug te kijken.'

De derde plaats van de pas 17-jarige Van Anrooij was verassender. 'Ik had een hele slechte start dus ik dacht dat ik in verloren positie reed. In de een na laatste positie kwam ik aangesloten voor plek drie, vier en vijf. Toen kon ik een gaatje slaan en dat lukte gelukkig. Omdat ik volgend jaar voor Telenet rijdt krijg ik nu tijdens de koers ook tips van mijn huidige ploeg en van Sven Nys, dat helpt.' (Foto: Tibo Lodewijckx)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws