Kruijswijk en De Plus eren Van Aert na eerste zege sinds horrorval Veldrijden

Kruijswijk en De Plus eren Van Aert na eerste zege sinds horrorval

Door Tom van der Salm 08 februari 2020 | 17:21


Bij Jumbo-Visma zijn ze logischerwijs ontzettend blij dat hun renner Wout van Aert weer de handen in de lucht heeft mogen gooien, na het winnen van de Krawatencross in Lille. Ook teamgenoten Steven Kruijswijk en Laurens De Plus deelden hun blijdschap op Twitter.

Het overwinningsgebaar dat Van Aert maakte zal bij veel mensen, zowel bij zijn naasten als wielerliefhebbers, voor een brok in de keel hebben gezorgd. De tik op de heup, verwijzend naar de diepe wonde als gevolg van de horrorcrash in de Tour en de lange revalidatie die hem stond te wachten. Gevolgd door de gebalde vuist en de glimlach, uitingen die hij voor het laatst mocht maken in Albi, waar hij die fraaie Tourrit pakte. Hoe mooi kan topsport zijn?

Kruijswijk deelde een GIF van het zegegebaar op zijn Twitter, met een veelzeggende emoticon. De Plus voegde daar een passende typering voor de Belgische veldrijder aan toe. 'Champ'. Ook ploegdirecteur Richard Plugge had enkele mooie woorden over voor zijn poulain. 'Welkom terug Wout! Emotioneel om je weer te zien winnen.' (foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws