TV en tijden Superprestige Middelkerke | Klassementsstrijd Sweeck en Iserbyt Veldrijden

TV en tijden Superprestige Middelkerke | Klassementsstrijd Sweeck en Iserbyt

Door Tom van der Salm 15 februari 2020 | 14:37


De slotcross van de Superprestige-trofee staat voor de deur in Middelkerke. Bij de mannen staan Laurens Sweeck en Eli Iserbyt slechts één punt van elkaar af, dus de veldrit van zaterdag moet de beslissing brengen in de ranking. In de Leiderstrui geeft u de tijden mee.

Ook bij de dames valt er nog genoeg moois te beleven. Wereldkampioene en leidster in de Superprestige Ceylin del Carmen Alvarado staat aan de start, evenals haar concurrentes Annemarie Worst en Yara Kastelijn. Denise Betsema verschijnt als eigenlijke titelverdedigster aan de start, ware het niet dat haar winst van vorig jaar afgepakt is door haar dopingperikelen.

Programma Superprestige Middelkerke 2020

10.30 uur: Nieuwelingen
11.50 uur: Junioren
13.40 uur: Vrouwen
15.00 uur: Mannen

TV en tijden Superprestige Middelkerke 2020

Als u denkt dat u voor de live-uitzending bij Sporza moet zijn, komt u bedrogen uit. De open zender verzorgt enkel de samenvattingen om 17.30 uur. In Nederland heeft Ziggo Sport Totaal de uitzendrechten in handen, zij zullen de cross vertonen op de zender Ziggo Sport Extra. In België kunt u kijken via Telenet of Proximus.

Ook via de laptop of mobiele telefoon gaat het voor veel mensen knap lastig worden om de veldrit integraal te aanschouwen. U dient namelijk een abonnement te hebben bij Telenet, Proximus of Ziggo Sport Totaal. (foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws