TV en tijden Vestingcross Hulst | Aangepaste tijden door omgevallen boom Veldrijden

TV en tijden Vestingcross Hulst | Aangepaste tijden door omgevallen boom

Door Ward Hilhorst 16 februari 2020 | 14:21


Het crossseizoen loopt op zijn einde, sommige toppers hebben hun seizoen zelfs al beëindigd. Dat betekent niet dat er geen eer meer te behalen valt. De Vestingcross in Hulst staat op het programma, waar Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst normaal gesproken om de zege gaan strijden.

Bij de mannen is het vooral één Brit, Tom Pidcock, die dapper standhoudt tussen de Belgen. Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Toon Aerts zullen er op gebrand zijn om hier een goed resultaat neer te zetten. Vorig jaar wist Lars van der Haar tweede te worden achter Mathieu van der Poel, dus misschien kan Van der Haar dit jaar verrassen?

Programma Vestingcross Hulst 2020

Let op: Het programma van de cross is iets aangepast vanwege een omgevallen boom. De vrouwen starten nu om 14.00 uur. De mannen starten eveneens een kwartier later: nu om 15.15 uur.

10.00 uur: Nieuwelingen eerstejaars
10.45 uur: Nieuwelingen tweedejaars
11.50 uur: Junioren
13.45 uur: Vrouwen
15.00 uur: Mannen

TV en tijden Vestingcross Hulst 2020

VTM heeft de uitzendrechten van de Ethias-crossen in handen, dus ook die van de Vestingcross. Zij zullen het dus rechtstreeks uitzenden. In België betekent dat een tv-uitzending, in Nederland kan het op de VTM player bekeken worden na het aanmaken van een account. (foto: Proshots)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Ennie Quipere
16 Feb 2020 om 10:01

Eurosport 1 vanaf 13.40u.

Reageer


Meer nieuws