TV en tijden GP Leuven | Geniet mee van de laatste cross op zaterdag Veldrijden

TV en tijden GP Leuven | Geniet mee van de laatste cross op zaterdag

Door Bram van der Ploeg 22 februari 2020 | 12:21


De klassementen in het veldrijden zijn beslist, het EK en WK is verreden, maar we sluiten het cross-seizoen pas dit weekend echt af. Met de GP Leuven krijgen de wielerfans op zaterdag nog een kans om de grote mannen en vrouwen door de storm te zien ploegen.

Laurens Sweeck zal in 'zijn' Leuven gebrand zijn om zijn Belgische kampioenstrui wat extra glans te geven. Hij krijgt ook deze dag gewoon concurrentie van landgenoten Toon Aerts, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout. Namens Nederland hopen Lars van der Haar en Corné van Kessel iets te laten zien.

Bij de vrouwen zien we geen Ceylin del Carmen Alvarado op de startlijst staan, dus zal Annemarie Worst in haar handen wrijven. Kan ze profiteren, nu haar vaste rivaal er niet is? Met Denise Betsema en Sanne Cant is er nog concurrentie genoeg over. 

Programma Rectavit Cyclocross Leuven

09.30 uur: Eerstejaars nieuwelingen
10.15 uur: Tweedejaars nieuwelingen
11.00 uur: Junioren
12.00 uur: G-Sport
13.45 uur: Vrouwen elite
15.00 uur: Mannen elite en beloften

TV en tijden Rectavit Cyclocross Leuven

Eurosport heeft de uitzendrechten van deze cross in handen. Om 13.40 uur schakelt het op Eurosport 1 en de Eurosport Player live in voor de vrouwencross. In verband met de Ruta del Sol en de Ronde van de Algarve is de mannencross op het eerste kanaal pas om 18.15 uur integraal terug te zien op televisie. Ook de Eurosport Player biedt hier helaas geen uitkomst.

Gelukkig is er voor de vaste volger ook Sporza. De Belgen schakelen op Eén gewoon om 13.30 uur in en worden onder meer door Renaat Schotte van start tot finish bijgepraat. Ook de mannencross is live te zien, zodat je om 16.15 uur met een voldaan gevoel naar de borrel kan. (foto: Proshots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws