TV en tijden Sluitingsprijs Oostmalle | Twee uit twee voor Betsema? Veldrijden

TV en tijden Sluitingsprijs Oostmalle | Twee uit twee voor Betsema?

Door Wilbert van der Velde 23 februari 2020 | 08:15


Zondagmiddag vervolgen de crossers hun volle weekend met de Sluitingsprijs in Oostmalle. In tegenstelling tot wat de naam van de cross doet vermoeden, is de Sluitingsprijs niet de laatste veldrit van het seizoen. Die eer is weggelegd voor de Rectavit Masters in Waregem. 

Zaterdag zagen we in Leuven Denise Betsema naar haar eerste overwinning van haar korte seizoen snellen. Ze rekende overtuigend af met Annemarie Worst. Ook vanmiddag zal het hoogstwaarschijnlijk tussen de twee Nederlandse dames gaan. Voor de Vlamingen zullen Sanne Cant en Ellen Van Loy de eer hoog moeten houden.

Bij de mannen zullen alle ogen weer gericht zijn op Toon Aerts en Laurens Sweeck. De laatste zal uit zijn op revanche, nadat hij in zijn thuiscross in Leuven ten val kwam. Verder zijn Lars van der Haar en Corné van Kessel kanshebbers namens Nederland. Vooral Van der Haar liet zaterdag met een derde plek zien dat het met de vorm wel snor zit. 

Programma zondag 23 februari 2020

09.30 uur: Nieuwelingen
11.00 uur: Junioren
12.00 uur: G-cross
13.45 uur: Dames
15,00 uur: Heren Elite (profs) en Beloften (U23)

TV en tijden Sluitingsprijs Oostmalle

Helaas valt de cross in Oostmalle niet te volgen op de open zenders. Zowel Eurosport als Sporza zenden de cross niet uit. Sporza komt wel om 17.30 uur met een samenvatting, die op zender Eén te zien zal zijn. De cross is live te volgen op betaalzender Telenet Play Sports. Ook wat betreft livestreams zijn de mogelijkheden dun gezaaid. Alleen Telenet Play Sports komt met een livestream. Deze kan ook via de Play Sports-app worden gevolgd. (Foto: Joren Ooms / In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws