Betsema op indrukwekkende wijze naar winst in Ethias Cross in Beringen Veldrijden

Betsema op indrukwekkende wijze naar winst in Ethias Cross in Beringen

Door Tom van der Salm 17 oktober 2020 | 16:51


Denise Betsema heeft na een indrukwekkende solo de Ethias Cross in Beringen gewonnen. De renster van Pauwels Sauzen-Bingoal nam snel de kop, bouwde haar voorsprong uit tot riante hoogte en kon zo alle tijd nemen om te genieten van het succes. Ceylin del Carmen Alvardo werd tweede, voor Eva Lechner.

De Nederlandse dames gingen furieus van start. Betsema nam in de eerste ronde de kop en fietste al snel een kleine voorsprong bij elkaar. Annemarie Worst en Alvardo moesten in de achtervolging op de vrouw uit Texel, wat een spannende strijd beloofde. Die spannende strijd kwam er echter niet, door toedoen van de wonderbenen van Betsema.

Na twee rondes had Betsema al een flinke voorgift van een halve minuut uitgebouwd op een pakketje rensters met ook Lechner, Shirin van Anrooij en Yara Kastelijn. De Italiaanse Lechner kende enkele mankementen met haar materiaal, maar kwam die te boven en eindigde alsnog sterk. Weliswaar ver achter een ontketende Betsema, die de hele cross naar haar hand zette. (foto: Screenshot)

Uitslag Ethias Cross Beringen vrouwen 2020

1. Denise Betsema
2. Ceylin del Carmen Alvarado +0.56
3. Eva Lechner +0.57
4. Yara Kastelijn +1.27
5. Shirin van Anrooij +1.30
6. Aniek van Alphen +1.32
7. Annemarie Worst +2.08
8. Inge van der Heijden +2.23
9. Anna Kay +2.34
10. Alicia Franck +2.59


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws