Veldrijden en baanwielrennen op TV 2022 | Van der Poel en co komen zondag opvallend vroeg in actie Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden en baanwielrennen op TV 2022 | Van der Poel en co komen zondag opvallend vroeg in actie

Veldrijden en baanwielrennen op TV 2022 | Van der Poel en co komen zondag opvallend vroeg in actie

Het wegseizoen is inmiddels ten einde en dat gaan we direct terugzien in het aantal koersuren op televisie. Desondanks mogen we ook in de derde week van november niet klagen. In de Leiderstrui kent de informatie van de verschillende wedstrijden die deze week verreden worden.

TV en tijden X2O Trofee Kortrijk 2022

Zaterdag staat de veldrit in Kortrijk op het programma, die verreden zal worden in het kader van de X2O Badkamers Trofee. Deze wordt uitgezonden via Eurosport, dat op het hoofdkanaal en de online player om 13.40 uur zal inschakelen. Sporza komt met een livestream, daar het op TV voorkeur geeft aan het WK voetbal.

TV en tijden UCI Track Champions League 2022

Zaterdagavond is het tijd voor de derde avond van de UCI Track Champions League. Deze is te volgen via RTL 7 en Eurosport 1/Player, en wel vanaf 18.30 uur tot 22.35 uur. In Frankrijk wil Harrie Lavreysen revanche nemen voor zijn dubbele sprintverlies tegen de Australiër Matthew Richardson.

TV en tijden Wereldbeker Hulst 2022

Komende zondag zal Mathieu van der Poel zijn rentree maken in het veld, wat ongetwijfeld voor flink wat bekijks gaat zorgen in het Zeeuwse Hulst. De Nederlander van Alpecin-Deceuninck komt opvallend vroeg in actie, doordat de cross in Hulst 's ochtends verreden zal worden met het oog op de wedstrijd van de Rode Duivels op het WK voetbal.

De vrouwen beginnen er weer om elf uur en daarom start Eurosport de uitzending via Eurosport 1 en de Eurosport Player om 10.50 uur. De mannen zijn vervolgens om 12.15 uur al aan de beurt, om rond 13.15 uur hun wedstrijd te beëindigen. Op die manier kan TV-kijkend België de cross in Hulst bekijken voordat ze naar hun nationale voetbalteam kijken. Sporza en NOS komen beiden met een livestream, daar zij het WK voetbal de hele dag uitzenden.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws