Like ons!
Kruijswijk en Roglic samen richting Vuelta: 'Ze blaken van het zelfvertrouwen'

Vuelta a Espana

Kruijswijk en Roglic samen richting Vuelta: 'Ze blaken van het zelfvertrouwen'

Steven Kruijswijk en Primoz Roglic staan met de borst vooruit aan de start van de Vuelta a Espana, zo vertelt Richard Plugge aan De Telegraaf. De ploegbaas van Team Jumbo-Visma is hoopvol over de kansen van zijn ploeg in Spanje.

Jumbo-Visma gaat naar de Vuelta om die te winnen, zo liet Kruijswijk eerder al doorschemeren. Aangezien de Nederlander al diep ging voor het podium in de Tour, lijkt Roglic de aangewezen man voor die missie. 'Ze blaken van het zelfvertrouwen, ze hebben allebei op het podium gestaan dit seizoen. Met George Bennett erbij hebben we een enorm sterk kopmannen-team. En dan hebben we ook nog Robert Gesink en Tony Martin.'

Het grootste vraagteken is Kruijswijk, die na zijn derde plaats in de Tour veel criteriums reed en zo een andere voorbereiding kende op de Vuelta dan een jaar geleden, toen hij vierde werd. 'Normaal gesproken is hij hersteld van de Tour, maar ik weet niet of hij hersteld is van de criteriums. Vorig jaar heeft hij een heel goede Vuelta gereden, dus het kan prima', aldus Plugge. 

Meer info over Vuelta a Espana 2019:
- Vuelta nieuws
- Vuelta achtergrond

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven