'Van Baarle maakt indruk en gaat naar Vuelta, Froome en Carapaz leiden' Vuelta a Espana

'Van Baarle maakt indruk en gaat naar Vuelta, Froome en Carapaz leiden'

Door Bram van der Ploeg 15 oktober 2020 | 13:51


INEOS Grenadiers is eruit wat betreft de ploeg voor de Vuelta a España, meldt Cyclingnews. Chris Froome stond al op de lijst, maar hij krijgt met Richard Carapaz een geduchte mede-kopman naast zich. Dylan van Baarle kan ook rekenen op een plekje.

Van Baarle stond niet op de lijst voor de Vuelta, aangezien hij zich zou richten op de najaarsklassiekers. Hij reed afgelopen woensdag al de Scheldeprijs en de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix moesten het slotstuk vormen van zijn seizoen. Nu Parijs-Roubaix is geschrapt, komt de Vuelta in zicht. Naar verluidt zou hij indruk maken met zijn vorm bij INEOS. Of zijn selectie invloed heeft op zijn deelname aan De Ronde is niet bekend.

INEOS Grenadiers gaat naast Froome, Carapaz en Van Baarle naar alle waarschijnlijkheid met Brandon Rivera, Andrey Amador, Michal Golas, Ivan Sosa en Cameron Wurf richting Spanje. Eerder werd al bekend dat Egan Bernal een punt zet achter zijn seizoen, na blessureleed. Geraint Thomas ging in de Giro d'Italia onderuit en is sowieso niet op tijd hersteld om van de Vuelta nog een plan B te maken. (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws