Ondertussen in het peloton | Martínez rijdt tegen de stroming van riviertje in Wielrennen
Wielrennen

Ondertussen in het peloton | Martínez rijdt tegen de stroming van riviertje in

Ondertussen in het peloton | Martínez rijdt tegen de stroming van riviertje in

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui ' Ondertussen in het peloton' gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van social media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout.

Lees meer Ondertussen in het peloton

Martínez traint in de rivier

Na een wat tegenvallende Tour de France zal Daniel Felipe Martínez zich over een week niet revancheren in de Vuelta a España. De Colombiaan van INEOS Grenadiers vermaakt zich in eigen land prima met wat atypische ritjes. Zo zocht Martínez de weerstand van een riviertje op om de benen te testen, blijkt uit zijn Instagram. De ronderenner kwam alvast een eind...

 Quick-Step start in 2023 met opleidingsteam

12 augustus 2022 - Patrick Lefevere zal in 2023 een opleidingsteam van zijn WorldTour-team Quick Step-Alpha Vinyl starten, genaamd Soudal-Quick-Step Development Team. 'De taak wordt om het jonge wielertalent te identificeren en naar een structuur te leiden waarin ze kunnen verder kunnen ontwikkelen en floreren. Uiteindelijk moet het een duurzame stroom van wielertalenten worden richting het World Tour team', zo staat er te lezen op de teamsite.

'Niet Liggen' Marianne!

Onder het mom: dit nooit meer! Marianne Vos werd dinsdag in de eerste etappe van de Tour of Scandinavia gespot met diverse tapejes op haar stuur. Twee daarvan toonden een duidelijke boodschap: 'Niet Liggen!' Vos werd afgelopen weekend in de Postnord Vårgårda WestSweden gediskwalificeerd, omdat ze met haar onderarmen op het stuur had gelegen. Dat is anno 2022 verboden. In Scandinavië won ze de eerste etappe, zonder dat ze op haar stuur had gelegen.

Nieuwe sokken voor Van Aert

8 augustus 2022 - Wout van Aert en Tiesj Benoot gingen afgelopen weekend lekker samen op pad om te trainen in Nederland, zo is te zien op Strava. Dat beloofde een mooie gelegenheid voor Van Aert om zijn nieuwe sokken te showen, met het opschrift: 'Half mens, half brommer'. Een geniale knipoog naar de welbekende uitspraak van Primoz Roglic, die zijn superknecht wel vaker 'Half mens, half motor' noemt!

Ondertussen in het peloton | Martínez rijdt tegen de stroming van riviertje in

Henao stopt (even) als wielrenner

3 augustus 2022 - Sebastián Henao is even geen profwielrenner meer. Zijn ploeg Astana Qazaqstan meldt in een persbericht dat de Colombiaan een pauze inlast vanwege gezondheidsredenen. Het contract van de 28-jarige Henao loopt aan het einde van dit seizoen af. Wat hem precies mankeert wordt niet bekend gemaakt.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws